Testing av matintoleranser - Balderklinikken i Oslo

Det nye helsebladet VOF kan også anbefale:

http://vof.no/

 

"En enkel metode er å måle pulsen før du spiser en matvare og 15-20 miin deretter. Det er nok å telle pulsslagene i 30 sekunder. Hvis pulsen øker med mer enn 10 slag i minuttet, kan det være en indikasjon på matinoleranse.

Dersom du ikke vet hvilke matvarer du ikke tåler, kan du forsøke en rotasjonsdiett hvor du spiser ulike matvarer hver dag og ikke gjentar inntak av en bestemt matvare oftere enn hver 5.dag. Dersom du mistenker at du reagerer på en matvare, utelater du den fra kostholdet en periode og tester den eventuelt igjen etter noen uker"

 

Vil du gå grundigere til verks:

 

Balderklinikken i Oslo er en klinikk som fokuserer på helheten i mennesket. Når du ankommer timen din, får du en lege som spør deg ut og finner ut hvordan behandling eller hjelp du trenger. Er det mistanke om vitamin/mineral-mangler, overskudd av Candidasopp, parasittangrep i magen eller matintoleranser, kan du få tatt en test av dette som blir sendt til utlandet.

Jeg var sjuk i mange år, før jeg fant ut hva det var matintoleranser og forskudd av Candidasopp som var årsaken til at jeg var for det  meste lå i senga. Balderklinikken har fortsatt med det som den norske stat slutta med for lenge sida. Balderklinkikken sender blodprøvene til Danmark eller USA, der det blir undersøkt for matintoleranse. I Norge tester vanlig lege kun for allergi. Intoleranse og allergi er to ganske forskjellige ting. Mange mennesker går rundt og er sjuke eller har plager de ikke finner ut av. Legen tetser en for allergi mot f. eks melk og gluten. Svaret er som regel at ingen ting feiler deg. Det er fordi legen kun har testa for allergi - tilfelle nesten død om du får det i deg. Det går fint ann ikke å tåle noe, uten å dø for det.

 

Mistanke om matintoleranse, sjekk ut: 

http://balderklinikken.no/


Henta fra nettsida deres:  " Balderklinikken er stedet der et bredt utvalg av behandlere samarbeider på tvers av profesjonsgrensene for å kunne tilby et bedre og bredere helsetilbud. Vår erfaring er at pasienter både oppsøker lege, homeopat, akupunktør og andre behandlingsformer hver for seg, men at disse ofte ikke snakker sammen. Balderklinikken samarbeider også med annen ekspertise utenfor klinikken. "

 

 

 

 

 

2 kommentarer

freelikeme

13.jun.2011 kl.12:29

digg blogg <3

fetterfett

30.jun.2011 kl.15:58

freelikeme: jupp!

Skriv en ny kommentar

hits