Oatly Havrefløte til matlaging - Erstatning for melk!

Tekst henta fra www.allergimat.no:


https://www.allergimat.no/butikk/s/products/view.html?p=1680126&ref=search

 
Fåes i enkelte Menybutikker og enkelte Life-helsekost. Kan også bestilles fra www.alternativmat.no


Se gjerne nettsida til Oalty:

http://www.oatly.se/Vara-produkter/


Jeg bruker Oatly Havrefløte i sauser, i kaker, i hjemmelaga is eller jeg bare heller i meg et glass og drikker som en feit melk (kan også blandes ut med vann).  Mettende ! Kan brukes både varm og kald, kan kokes. Bruk den på alle de måtene du ville brukt melk eller fløte. Prøv deg fram!

 

 - 100 % vegetabilsk

- Produsert i Sverige - altså kortreist mat som kan erstatte soya

Oatly Havrefløte u/melk og gluten

 

Enhet: 250ml

Oatly iMat brukes som vanlig matlagningsfløte og gir fyldig smak. Oatly iMat er helt vegetabilisk, melk- og soyafri og inneholder 13% fett. Fettet har dessuten en balansert og nyttig sammensettning.

Ønsker du en vispbar iMat, gjør slik: Bløtlegg to gelatinplater i kaldt vann. Etter noen minutter, ta opp platene og smelt dem i en kaserolle på svak varme. Visp kald iMat til den har øket i volum. Rør i den smeltede gelatinen i noe av iMaten. Tillsett hele blandningen i resten av den piskede iMaten og bland godt. Sett blandningen i kjøl for å få en fast konsistens.

 

Energi 600 kj / 150 kcal.: protein 1 g, karbohydrat 6 g,fett 13 g, fiber 0,7 g.

 

Uten: Gluten, hvete, melk, soya, egg.


Innhold:Havrebase (vann, ren havre 10%), rapsolje, palmeolje, emulgator (E472e), stabilisator (E415), salt

 

Leverandør:Oatly   

Pris: noen og tjue kroner per stk

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits